Artigpedia:Kvalitetssøppel

Fra Artigpedia, Norges største tulleleksikon
Hopp til navigering Hopp til søk
Søppel.png Anbefalt søppel 
Denne artikkelen er Kvalitetssøppel. Den har blitt vist på Hovedgreie, og er en leseverdig artikkel.
Sjekk ut vår salmeside for mere søppel!

Denne siden er en salmeside over Artigpedias beste artikler som alle har blitt framvist på Hovedgreia. Nå lurer du sikkert på hvorfor denne siden blir kalt for en "salmeside". Dette er veldig enkelt fordi Artigpedia er aktive deltagere i NRK (Nårsk Dyssleleksi Fobun). Så vet du det.

Du kan også nominere artikler for kvalitetssøppel på denne siden

A-C[rediger]

  • Barack Obama (skrevet av TheNorwegianSpirit) - Utmerket artikkel om Irak's hvite president. Vet du forresten hvem hans virkelige ego er? Ikke det nei. Les her for å finne det ut!
  • Brødboks (skrevet av Howie) - Noen gang lurt på hva som er inni den? Vi på Artigpedia tror ikke du har lyst til å vite det, men om nyskjerrigheten skulle bli for stor, så kan du skike her!

D-F[rediger]

  • Emo (skrevet av CartoonistHenning) - Selvsagt har vi en utmerket artikkel om disse stakkarslige blodiglene som bruker barberblader til andre ting enn å barbere seg. Les mer her!!
  • Fantorangen(skrevet av Einstein) - Selvsagt må dette være noe søppel når det handler om en rød gigantisk elefantmorder =====Fantus (3 år)=====
  • Fantus(skrevet av Einstein) - Selvsagt må dette være noe søppel når det handler om en lilla elefantmorder =====Fantorangen (69 år)=====

J-L[rediger]

M-O[rediger]

  • Oslo (skrevet av CartoonistHenning) - Visste du at Oslo ligger på 70 grader nord, og blir kalt "Nordens Paris"? Ikke vi heller, men nå vet vi det. Hvis du ønsker å vite det også, trykker du her.
  • Oversettelse (skrevet av CartoonistHenning/TheNorwegianSpirit) - Det er ikke nødvendig å bruke Google Translate for å kunne få til en god oversettelse. Artigpedia har noen prakteksempler på det her.

P-R[rediger]

S-U[rediger]

V-Z[rediger]

  • Windows (skrevet av Howie) - Noen gang lurt på hvordan du blir kvitt basilusken Windows? Artigpedia gir deg løsningen her. Helt gratis!

Æ-Å[rediger]