Artigpedia:Hva?

Fra Artigpedia
Hopp til: navigasjon, søk
10:22 PM (purge the time / rens tiden | see our world clocks / se verdens klokker)

Trinn 2[rediger]

Det er fortsatt ganske viktig å vite hva Artigpedia er. Man må kunne vite forskjellen på Artigpedia og Ikkepedia, fordi de ikke har akkurat det samme konseptet...

Ikkepedia[rediger]

De holder på med å transformere en wikipedia-artikkel til noe rart. Negativt: de liker ikke stubbsider og tull, de må ha mye innhold. MYE. Og derfor er Artigpedia en bedre plass for stubbsider.

Artigpedia[rediger]

Her er det rett og slett bare tull. Cybermobbing resulterer i blokkering. Det liker ingen og det er ikke morsomt engang! Prøv også å ikke banne for mye, ikke alle liker det! Bare skriv noe, vær tullete!

Politikk[rediger]

Artigpedia har ingen politisk mening, har ingen politisk mening, har ingen politisk mening, har ingen politisk mening, har ingen politisk mening, har ingen politisk mening, har ingen politisk mening, har ingen politisk mening, har ingen politisk mening, har ingen politisk mening, har ingen politisk mening, har ingen politisk mening, har ingen politisk mening, har ingen politisk mening, har ingen politisk mening, har ingen politisk mening, har ingen politisk mening, har ingen politisk mening, har ingen politisk mening, har ingen politisk mening, har ingen politisk mening, har ingen politisk mening, har ingen politisk mening, har ingen politisk mening, har ingen politisk mening, har ingen politisk mening!!!

Wikipedia[rediger]

Og for de dumskallene som fortsatt synes at internettet er et sted som KUN skal inneholde seriøsitet finnes det Wikipedia.


< Tilbake

Neste >