Anton Blubb

Fra Artigpedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Anton Blubb (f. 1972) er et stort hode som vokste opp under vann en plass i Atlanterhavet. Han liker å hoppe rundt og spise fisk. Anton Blubb har vunnet Nobels fredspris 23 459 ganger, etter han med sin venn Jens Preben Zeus lagde en bil som gikk på mensenblod. Denne bilen har vært med og revolusjonere den vestlige verden, helt til de gikk tom for mensenblod. Han er også søsteren til den kjente dyrehagesjefen Wolfgang Amadeus Mozart. Det finnes ingen fotografier av Anton Blubb.


Historie[rediger]

Anton Blubb vokste som sagt opp under vann i Atlanterhavet, men ingen vet nøyaktig hvor. Det sies fra flere fisker som har sett ham at han har hoppet litt rundt omkring fra USA til Europa. Anton Blubb klarte seg dårlig på skolen, spesielt fordi det ikke var noen skole under vannet. Da han gikk ut videregående hadde han 1.7 i snitt. Hvis han hadde hatt foreldre, ville de banket ham helseløs med en gang han viste dem vitnemålet sitt. Men nok om det! Anton Blubb giftet seg i 2003 med sin kusine Nils Blubb. De bor i dag under senga di og har sju lykkelige barn.

Hei[rediger]

Hei.

Anton Blubbs karrierer[rediger]

Telefonselger[rediger]

Anton Blubb startet i ung alder å plage andre ved å reklamere for telefoner gjennom telefonen sin. I 1989 solgte han over 50% av alle telefonene som ble solgt det året. Da han begynte å få mange klager fra naboer som var lei av å kjøpe telefoner for å få fred, la han opp karrieren og bestemte seg for å bli sånn fyr som klipper gresset i rundkjøringer.

Sånn fyr som klipper gresset i rundkjøringer[rediger]

I 1992 kjøpte Anton Blubb seg gressklipper og inngjorde en avtale med Norges daværende rundkjøringsminister om at han skulle klippe så mange rundkjøringer som mulig hver dag, og tjene 30 000 kr i måneden. Dette fungerte som en fin jobb, helt til det ble vinter og gressklipperen ble ødelagt av all snøen. Han prøvde seg senere på en kortvarig karriere som dørselger, før det viste seg at alle allerede hadde nok dører i huset sitt.

Anton Blubb i dag[rediger]

I dag hopper Anton Blubb rundt i skogen og spiser slanger til kveldsmat for å overleve. Han har blitt rapportert av flere utenlandske turister.