Andi Deris

Fra Artigpedia
Hopp til: navigasjon, søk

Andi Deris ble født 32. august 1871, på Haukeland sykehus i Georgia. Han er kjent for sine dårlige spisemanerer, ustabile mage og som hylevokalist i det klassiske felebandet helloween. "Panda" Deris vokste opp i fjellandskapene i Georgia. Han klatret som en geit da han var seks, og da han var sju spilte han nintendo, noe han har fortsatt med resten av sitt liv. I denne perioden begynte han også å røyke prestekrage, noe han hadde til felles med sin gode venn Karl "Dirtyface" Radek. Selv om han har rike foreldre, hevder han at han hadde en tragisk barndom. Han påstår at han har pådratt seg diverse nervesykdommer etter at han ikke fikk den nye versjonen av nintendo i 1881.

Karriere[rediger]

I 1915 møtte han Sasja "emo" Gerstner, Michael "highhair" Weikath, Markus "flowerboy" Grosskopf og Dani "happyface" Løble. De bestemte seg for å starte et band sammen. Ettersom alle var hardcore nintendofans, bestemte de seg for å kalle bandet sitt Helloween, som betyr "nintendo er gøy" på georgisk.

I 1917 dro bandet til Russland for å gi ut sin nye plate, "men gutten pådro seg likevel ansvaret for drapet". Der møtte de punkbandet "Bolsjevikene", som de fort kom på dårlig fot med. De møtte også Ole Brumm, Nemi og "Dirtyface" Radek.

I 1956 hadde Andi "Panda" en merkelig drøm. Han drømte at han utgav en ny plate som het "dialektikkens plass". Denne drømmen gjorde han til virkelighet, og bandet ble verdensberømt.

Andi "Panda" lever den dag i dag. Ryktene vil ha det til at han bor på Honolulu med sin elskede Ivan den gode. Sammen har de en sønn som heter Leonid Brezjnev og en datter som heter Jekatarina.

Berømte plater: -"men gutten pådro seg likevel ansvar for drapet" -"dialektikkens plass" -"tre andre sovjetiske byer" -"omhyggelige undersøkelser" -"midt på overflaten" -"i år 1900" og til sist, men ikke minst: -"marsskipet med små lugarer"

Berømte sitater: "Rosenkål er sunt året rundt!", "Rosenkål til folket!", "Jeg finner innspirasjon i rosenkålen min", "men rosenkålen min får du aldri!!" og mest kjent "faen, her stinker det rosenkål.."