1649

Fra Artigpedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Året 1649 var et dritt bra år, sant vel?

Ja, det starta jo ganske dårlig da, men ble bedre etter hvert. Først døde jo han der Knutsen i Knutsen og Ludvigsen, men så ble han derre Knud fra "Knud har det jillt" født, den 5. januar, så det gjorde jo opp for Knutsen. Han tog jo forresten øve i Knutsen og Ludvigsen, så nå hette det Knud og Ludvigsen. Ok, då spole me fram 20 dage, te den 25. januar.. Då skjedde darr någe ska eg sei deg! Då oppfant Lars Monsen hundebæsjen og har siden den gongen alltid blitt assosiert som "han karen som fant opp hundebæsjen".

Februar va ein drid måne, så han hoppe/hinke me øve.

I mars blei mordi født, så det kan me jo alle ta å tenka litt øve, nei gløm det. Ikkje alle, fordi ikke alle kan tenka! Då tenke eg særlig på dei kvinnelege politikarane i i Noregs land.

Jaja, Odin, sønn te Mjølner blei fødde oppi løå den femte dagen i april. Han lagte ein sang som går sånn her:

Hoppfallalai, Hoppfallalai og snekkerboden
hoppfallalai e bra å ha hoppfallalai bla bla bla.

Nå går solen oooooop, jeg går i gang med et diigert hooooooopppppppp. Jeg liker osssssssttttt, Host host. Kanskje du vil ha litt kjeks? Tyrannosaurus Rex. Det var allllllt for nååååå!!!!! gå.


?? DESEMBER ??

Desember var den kuleste og derfor er den nummer fem på lista fordi kul rimer på gul, og gul er den femte fargen i den parodiske tabellen.