Toni Prce

Fra Artigpedia
Revisjon per 4. mai 2011 kl. 13:56 av Paddekaka (diskusjon | bidrag) (Flyttet fra Ikkepedia.)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Hopp til navigering Hopp til søk

Toni Osbourne Hendrix Tyler Cobain Young Cash Sabbath Janove Ottesen Wombat Henry Waits Parkinson Zeppelin Joplin Prce (født 10.januar 1994) er en gitarist, sosialist Osbourne-ist, og pellenese-guru. I dag så er han kjent som gitaristen i Deep Sabbath som er en blanding av Deep Purple og Black Sabbath. De tenkte å kalle seg Black Purple, men det hadde bare vært teit og fargete.

Tidlig liv

Toni ble født i Norge, men noe var uvanlig: han ble født med en gitar. Det var virkelig vanskelig for moren å føde et barn og en fullvoksen gitar, men hun klarte det. Faren til Toni ville at han skulle bli en samba-danser, så han danset samba som en ape hver dag for å vise Toni at dette var hans fremtid. Da Toni fylte 4 år, begynte han å få lengre fingre, som gjorde at moren hans ranet en bank og kjøpte en mini-piano til ham. Senere det samme året ble hun sendt til en rehabiliterings-fengsel der hun ble vasket med såpe av cellekameratene hennes. Hun fikk 5 tatoveringer der det sto "Såpe er fantastisk". Toni hev pianoet sitt ut av et vindu når han var på et fly da han fylte 6 år. Toni tok tak i sin gitar, og lærte sitt første riff fra "Bæ bæ lille lam". Senere ble han sendt i et show LIVE som heter "Mini-barn talent show". Det var da han gjorde sitt kontroversielle "Hopp-uti-publikum-og-slå-en-fyr". Toni ble etter det stengt ute fra "Mini-barn talent show" for alltid.

Tidlig karriere

Toni som 10 år gammel gutt spilte i et band som het "Grunage". Toni ble 1 år senere hevet ut av bandet siden han ikke gadd og turte ikke å røyke hasj. Etter det danset Grunage polka, og ble hatet av alle. Toni fortsatte med å spille i et band som het "Orbit Monkeys". Senere ble de saksøkt fordi de stjal Orbit fra tyggisen Orbit. Toni ble karriere-løs enda en gang. Han gidde opp på sin drøm om å bli gitarist i et band, og jobbet i en morfin-sjappe der morfinet kostet 5 høner. Idag er han 17 år og nå er han i bandet "Deep Sabbath" der han spiller gitar, skriver låter, og synger av og til. Deep Sabbath spiller heavy metal, grunge, og litt rock. Deres første sang heter "Free birds" som handler om fugler som blir skutt og slik blir det en fugle-krig mellom katter og fugler. Deres første album kom ut nesten nettopp april den 30-ende. Albumet heter "Metalrock".