Forskjell mellom versjoner av «Rånebil»

Fra Artigpedia
Hopp til navigering Hopp til søk
m (Importerte én revisjon)
Linje 1: Linje 1:
Rånebil - redskap for innhøsting av smårips. Gjerne Volvo 240, 740 eller BMW'er av ymse modeller også kjent som kebabtralle eller Bær Møkka Wekk. Har særtrekk som 5+ Wounderbaum i frontruta og flere tommer basselementer enn IQ'n til sjåføren. Primært brukt om kvelden og natta da ikke den dårlige lakkjobben synes så godt i dårlig lys.
+
'''Rånebil''' - redskap for innhøsting av smårips. Gjerne Volvo 240, 740 eller BMW'er av ymse modeller også kjent som kebabtralle eller Bær Møkka Wekk. Har særtrekk som 5+ Wounderbaum i frontruta og flere tommer basselementer enn IQ'n til sjåføren. Primært brukt om kvelden og natta da ikke den dårlige lakkjobben synes så godt i dårlig lys.
 
Man finner dem i små klynger rundt på byen/tettstedets bensinstasjoner eller parkeringsplasser, der de klynger seg sammen så godt de kan for å holde varmen.
 
Man finner dem i små klynger rundt på byen/tettstedets bensinstasjoner eller parkeringsplasser, der de klynger seg sammen så godt de kan for å holde varmen.
 
{{Stubb}}
 
 
[[Kategori:Bil]]
 

Revisjonen fra 15. mai 2009 kl. 18:04

Rånebil - redskap for innhøsting av smårips. Gjerne Volvo 240, 740 eller BMW'er av ymse modeller også kjent som kebabtralle eller Bær Møkka Wekk. Har særtrekk som 5+ Wounderbaum i frontruta og flere tommer basselementer enn IQ'n til sjåføren. Primært brukt om kvelden og natta da ikke den dårlige lakkjobben synes så godt i dårlig lys. Man finner dem i små klynger rundt på byen/tettstedets bensinstasjoner eller parkeringsplasser, der de klynger seg sammen så godt de kan for å holde varmen.