Ltd

Fra Artigpedia
Revisjon per 6. aug. 2010 kl. 09:56 av Paddekaka (diskusjon | bidrag) (Flyttet fra Ikkepedia.)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Hopp til navigering Hopp til søk

Ltd (Limited) er en frase som ofte blir brukt mot fattige forretningsmenn/kvinner som har inntrykk av at de er "store" i bransjen og tar jobben eller arbeidsoppgavene sine altfor seriøst. Det Som oftest kjennetegner en Ldt er de kjører "fattige" rikmanns biler som eks.

Kjører Hyndai SantFe på grønneskilter istedet for en Bmw X5. Kjører små Mercedeser og parker på ulovlige steder akkurat slik som Røkke gjør med sin maybach ect. ect.

Indevidene som blit klassefisert som Ltd har ofte på seg billig dresser som ser dyre ut på avstand, de har alltid hastverk og de snakker alltid med en "viktig person" høylytt i telefonen på butikken, gå gaten ect.


Hva kjenne tegner en typisk Ldt

Det som går forran alt er det utvendige (hva andre ser). En Ltd passer alltid på å gå i kledd "rikt", men på baksiden av fasaden lurer mye inkasso gjeld m.m (Se luxusfellen).

En Ldt går alltid ut med at de er i forretninger med selg selv (driver eget firma), men om du følger dem fra 0800 - 1600 finner du han/henne på "jobb" på Burger king, Statoil, Rimi ect.

Ldt'er har alltid den nyeste mobiltelefonen på markedet (for viktige forretnings samtaler)

I mobiltelefoner er det HTC det går i, fordet den er mye lettere å få tak i en Blackberry

Typiske firmaer som en Ltd driver

Kalle's badeballimport.

Import fra Asia (ALLE som importer fra Asia er Ldt, ingen unntak)

Smålagerbygg lang på landet som de skriver på et vissitkort.

Datamaskiner som blir montert i biler (carputer), firma adresse i en kjeller i en nedlagt tobbaksfabrikk som er av sides fra byen.


Hvorfor er Ltd?

Grunnen til at Ldt blir valg er jo selvklarende. Dem som driver en Ltd "butikk" Kan ta to fluer i en smekk. Det er å kunne fortelle at de driver en utenlansk forretning men kontakt med Barkleybank av London og at det er kun 1GBP som er kapital for å starte opp drømmen. Hva mer kan en Ltd ønske seg?