Levi

Fra Artigpedia
Revisjon per 11. okt. 2010 kl. 14:33 av Paddekaka (diskusjon | bidrag) (Ny side: For Levi (hunnkjønn) se Varg En Levi, også kalt Leviseler, er lange dyr som kan bli født av mennesker og som oftest har store føtter og neser, og er meget sta. Leviene er konstant ...)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Hopp til navigering Hopp til søk

For Levi (hunnkjønn) se Varg

En Levi, også kalt Leviseler, er lange dyr som kan bli født av mennesker og som oftest har store føtter og neser, og er meget sta. Leviene er konstant i løpetid, noe som kan gjøre de frustrerte og utmattede. Et menneske kan kun føde en Levi, og en Levi er som regel den førstefødte. Man kan gjerne få flere fødte uten at de blir Leviseler.

Konstant ensomhet

Levisler vandrer aldri i flokk siden de er såpass sjeldne at de ikke finner hverandre i løpet av livene deres, men de kan finne en hunnversjon, den meget utryddningstruede Vargarten latin: Vargus Curinaus. Vargart finnes i Eskevikdalen, og de er, i likhet med Leviselene, i konstant løpetid, men de tyr kun til potene før de finner sin make. Leviseler og Varger er ensome dyr når de ikke er sammen med sine maker, og kun for at avkommene deres skal oppleve samme faenskap, blir de pælma no langt inn hælvete unna foreldrene sine før fylte fem vintre. Leviseler og Varger lager oftest hi eller reir i kjellergrottene dypt under Eskevikfjellene. Når Levi og Varg-arter blandes kalles det drittunger.

Til syvende og sist

Leviseler kan være meget aggresive dyr, og kan faktisk skade andre mennesker med de merkelige og skarpe dreadlockene de tover etter fylte 16 vintre. Det samme gjelder Varger. Leviseler og Varger er veldig like når det gjelder tovet hårveks, kropp/tann-hygiene og paringsoppførsel.