Forskjell mellom versjoner av «Leverpostei»

Fra Artigpedia
Hopp til navigering Hopp til søk
(Ny side: leverpostei er en svært nyttig frase, selv om det skrives i et ord. Dette ene ordet er en omskriving av utsagnet pos tei. Det er en kjent setning som brukes på nattklubber og diskoteker ...)
 
m
Linje 1: Linje 1:
leverpostei er en svært nyttig frase, selv om det skrives i et ord. Dette ene ordet er en omskriving av utsagnet pos tei. Det er en kjent setning som brukes på nattklubber og diskoteker og ved andre sosiale settinger. måter man en heit jente på byen, så sier man: Pos Tei, eller Pos Meg?
+
'''Leverpostei''' er en svært nyttig frase, selv om det skrives i et ord. Dette ene ordet er en omskriving av utsagnet pos tei. Det er en kjent setning som brukes på nattklubber og diskoteker og ved andre sosiale settinger. måter man en heit jente på byen, så sier man: Pos Tei, eller Pos Meg?
   
 
== Historie ==
 
== Historie ==

Revisjonen fra 29. nov. 2009 kl. 22:58

Leverpostei er en svært nyttig frase, selv om det skrives i et ord. Dette ene ordet er en omskriving av utsagnet pos tei. Det er en kjent setning som brukes på nattklubber og diskoteker og ved andre sosiale settinger. måter man en heit jente på byen, så sier man: Pos Tei, eller Pos Meg?

Historie

før i tiden, i gamle dager, sånn på 90-tallet, sa man Pos Tei. Men etter at leverposteien med den blide gutten på ble så populær, tenkte statskronprinskongesønnfetteren at man skulle omskrive denne velkjente posteien til leverpostei. Det ble en slager.

Leverpostei?