Grisebingo

Fra Artigpedia
Revisjon per 7. sep. 2010 kl. 16:35 av Paddekaka (diskusjon | bidrag) (Flyttet fra Ikkepedia.)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Hopp til navigering Hopp til søk

Er kanskje ikke like grisete som navnet skulle tilsi, eller forresten, jo! For premien innkasseres først når svina har tømt tarmen på dine lykketall!

Grisebingo er ett eldgammelt spill oppfunnet i en tid da Cro Magnonmennesket, tikket ut av rundkjøringen i stedet for å følge retningen rett frem- mot evolusjonens seierspall. Grisebingo var faktisk basert på erfaringer homo sapiens sapiens gjorde etter å ha tittet på Cro Magnonmenneskenes hulemalerier. Med litt logikk og enkel matematikk, så de fort at kun noen enkle små endringer skulle til for å sikre en bærekraftig utvikling av mentalt velvære! Hulemalerierene som det refereres til, befinner seg i Frankrike, de er ifølge arkeologene så gamle som opptil 32.000 år. Disse hulemalerien forteller i grove trekk om livet i steinalderen, og at det var hårda bud for overlevelse levnes det ingen tvil om!

Utryddelsen av Homo sapiens neanderthalensis, bedre kjent som de primitive gryntende humorløse og klubbekastende neanderthalerne med peanøtthjerner og møkkete hender ,førte til en massiv depresjon. Fordi Cro Magnonmennesket med sin utryddelse av neanderthalerne, også utryddet tilgangen til naturlig stimuli i form av meningsløse henrettelser og brutale drap, ble all deppingen og sutringen kroken på døra for artens utvikling!

Det er jo et vitenskaplig faktum i dag at understimulering fører med seg alskens uhumskheter av psykisk art! Hulemaleriene ser ut til å ta et 1000års hopp i tiden fra depresjonen intreffer og til grisebingo etableres. Det har lykkes forskere å finne en mutasjon i genet hos Cro Magnonmennesket, en mutasjon som stimulerer språkutviklingen og språkforståelsen. Så det kan syntes som at naturen snedig nok har gitt evolusjonen et lite rævspark for å komme seg ut av traurigheten og videreutvikle seg med å påføre arten en genmutasjon. Det er denne mutasjonen som ble det store kvantespranget i det moderne mennesket homo sapiens sapiens sin plassering i verdensbildet, altså på toppen av næringskjeden.

Med en slikt trumfkort på hånda var hjernen ultimat tilpasset forståelsen for at stimuli kan tilegnes på andre måter enn å drepe alt man ser! De fanget villsvin som ble tvangsforet,så laget de noe som ble opphavet til dagens fotballbaner( men det er en annen historie), som de delte inn i kvadrater ved hjelp av steiner, markerte dem med pinner som symboliserte tallverdier fra 1-60. Så slapp de ut de mest dritetrengte dyra etter å ha latt folket satse alt i fra preparerte skinn til primitive smykker, mat og sjela si. Bingogevinstene på den tiden pleide å være enkle redskaper til hakking og kakking, jackpotten var stort sett en tam isbjørn. BINGO!!!