Franskmennenes satellittovervåking

Fra Artigpedia
Revisjon per 23. jun. 2010 kl. 15:49 av Paddekaka (diskusjon | bidrag) (Ny side: Det er frembringende at franskmennene i lang tid brukte satellittovervåkning som våpen mot amerikanerne. Mange mener at de også var veldig opptatt av å få tilgang til deres frembringen...)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Hopp til navigering Hopp til søk

Det er frembringende at franskmennene i lang tid brukte satellittovervåkning som våpen mot amerikanerne. Mange mener at de også var veldig opptatt av å få tilgang til deres frembringende egenskaper til å produsere saft. For i tiden 1998 - 2009, lå amerikanerne fremst i denne bransjen.


Nå til selve innleggets basis:

Siden folk kan redigere alle innlegg, har jeg måttet lage mange slike, for at min kompis som vil ha det gøy med å ødelegge for meg, ikke skal finne dette innlegget. Original tittel på innleg: Smarte ting og si:Likevekts regelen er for stor til at den kan forandres, men per i dag kan man si at ikke alle like fornøyde med rådene de får. Hvis man skulle se bort fra skatteetaten og heller prøve å formulere en konsistens av det første av menighetsrådets velveier, måtte man ha satt inn en kabel.


Skal du på party spør han. Nei jeg skal bare på butikken å handle hvetebrød, svarer jeg.