Flatåsen

Fra Artigpedia
Revisjon per 2. okt. 2010 kl. 14:28 av Paddekaka (diskusjon | bidrag) (Flyttet fra Ikkepedia.)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Hopp til navigering Hopp til søk

Trondheims stolthet. Her finner du alt av modige mennesker. Emoene henger utenfor bunnpris og drikker cola, det er kult. Fjortis gangstere snubler i "sægge" boksene sine utenfor Ica med sine "homies", det er de som drar fjortis damer og det er kult. Så som vi ser, så er Flatåsen kult. Det er kult da. Og de har en fotballbane. Der spiller de fotball.

I skyggen av Flatåsen finner du Kolstad. Det er ikke kult. Der er det bare tyrkere, og de lukter vondt. Det er ikke godt. Derfor kalles Kolstad, Flatåsens skygge.

Flatåsens solside er Kulsås, det er kult. Der har Norge samlet alle demente skapninger fra sør til nord, for og samles og drikke te om morgenen sammen. Noen spiser popcorn. Av og til så drikker de te til kvelds, men da blir de gale hele natten og kan ikke drikke te om morgenen.

Flatåsen har en skog på nedre del, kalt firbladskogen. Der er det mange voldtekts"shemales", de bor i trær. De er ikke serlig smarte, eller serlig farlige. Men det er ikke så rart, med tanke på at de er oppvokst i Romolslia. Det er det "høle" som firbladskogen fører deg til.

På Flatåstoppen stopper bussen, også starter den der. Der er det også en skog, og dær bor det snøhuleboere. Der er litt upraktisk når det er sol. Av og til regner det også.