Den Spanske Okse-Utsletningen i 1990

Fra Artigpedia, Norges største tulleleksikon
Revisjon per 9. feb. 2023 kl. 09:09 av Krigsskip (diskusjon | spam) (Ny side: Den Spanske Okse-Utsletningen var et forsøk på å utslette okser i Spania. Brannfly ble sendt over Spania med stoffet i tanken i 1990. Det sies at enkelte okser fortsatt gjemmer seg i…)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Hopp til navigering Hopp til søk

Den Spanske Okse-Utsletningen var et forsøk på å utslette okser i Spania. Brannfly ble sendt over Spania med stoffet i tanken i 1990. Det sies at enkelte okser fortsatt gjemmer seg i bunkere og andre plasser under bakken rundt omkring i Spania.

Okse-Utsletningen ble utført begrunnet den grusomme katastrofen i Barcelona i 1986.

Prosedyre

Brannfly fikk Redbull (Stoff) i tanken, og fløy over hver eneste kvadratmeter i Spania, som resulterte i utslettelsen av den Spanske okserasen.

Aftermath

Det finnes en organisasjon i Spania ved navn Trine Spermius som har ivaretatt oksesperm siden før utsletningen. De har konvertert gammelt oksesperm om til en utrolig smittsom form for prostatakreft. Den smittes ved fysisk kontakt av alle slag, bruk sånn hazmat suit på bussen hvis du vil føle deg trygg. Utenfor det, har millioner av Spanjoler blitt diagnosistert med en ukjent kjønnsykdom, som får greia di til å gløde.