Redigerer Brukerdiskusjon:Vi

Hopp til navigering Hopp til søk

Brukerkontoen «Vi» er ikke registrert. Sjekk om du ønsker å opprette/redigere denne siden.

Advarsel: Du er ikke innlogget. IP-adressen din vil bli vist offentlig om du redigerer. Hvis du logger inn eller oppretter en konto vil redigeringene dine tilskrives brukernavnet ditt, og du vil få flere andre fordeler.

Redigeringen kan omgjøres. Sjekk sammenligningen under for å bekrefte at du vil gjøre dette, og lagre endringene for å fullføre omgjøringen.

Nåværende versjon Din tekst
Linje 1: Linje 1:
 
{{velkommen}}--{{Bruker:Howie/Sig}} 29. sep 2009 kl. 10:22 (UTC)
 
{{velkommen}}--{{Bruker:Howie/Sig}} 29. sep 2009 kl. 10:22 (UTC)
 
Bare for å ha det klinkende klart, det som er forbudt på ikkepedia, er stortsett forbudt her óg! Og bare for å vektlegge det, DETTE ER IKKE NOEN PERSONLIG BLOGG ELLER EN NETTBYKONTO. ALLE artikler som omhandler personer som ikke kan defineres som kjendis, slettes med en gang, og legges i skuffen cybermobbing. Du har derfor blitt blokkert i 3 dager. Så får vi håpe du har lært til disse 3 dagene er gått! --{{Bruker:Howie/Sig}} 29. sep 2009 kl. 10:33 (UTC)
 

Merk at alle bidrag til Artigpedia anses som frigitt under Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike (se Artigpedia:Opphavsrett for detaljer). Om du ikke vil at ditt materiale skal kunne redigeres og distribueres fritt må du ikke lagre det her.
Du lover oss også at du har skrevet teksten selv, eller kopiert den fra en kilde i offentlig eie eller en annen fri ressurs. Ikke lagre opphavsrettsbeskyttet materiale uten tillatelse!

Avbryt Redigeringshjelp (åpnes i et nytt vindu)

Maler som brukes på denne siden: