Redigerer Brukerdiskusjon:Ida

Hopp til navigering Hopp til søk

Brukerkontoen «Ida» er ikke registrert. Sjekk om du ønsker å opprette/redigere denne siden.

Advarsel: Du er ikke innlogget. IP-adressen din vil bli vist offentlig om du redigerer. Hvis du logger inn eller oppretter en konto vil redigeringene dine tilskrives brukernavnet ditt, og du vil få flere andre fordeler.

Redigeringen kan omgjøres. Sjekk sammenligningen under for å bekrefte at du vil gjøre dette, og lagre endringene for å fullføre omgjøringen.

Nåværende versjon Din tekst
Linje 1: Linje 1:
 
{{Velkommen}}--{{Bruker:Howie/Sig}} 29. sep 2009 kl. 10:27 (UTC)
 
{{Velkommen}}--{{Bruker:Howie/Sig}} 29. sep 2009 kl. 10:27 (UTC)
 
Du har blitt blokkert for å lage artikler om personer som ikke kan defineres som kjendis. Dette defineres derimot som Cybermobbing. Velkommen tilbake til oss om 3 dager, og forhåpentligvis har du lært til da!--{{Bruker:Howie/Sig}} 29. sep 2009 kl. 10:35 (UTC)
 

Merk at alle bidrag til Artigpedia anses som frigitt under Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike (se Artigpedia:Opphavsrett for detaljer). Om du ikke vil at ditt materiale skal kunne redigeres og distribueres fritt må du ikke lagre det her.
Du lover oss også at du har skrevet teksten selv, eller kopiert den fra en kilde i offentlig eie eller en annen fri ressurs. Ikke lagre opphavsrettsbeskyttet materiale uten tillatelse!

Avbryt Redigeringshjelp (åpnes i et nytt vindu)

Maler som brukes på denne siden: