Forskjell mellom versjoner av «Brukerdiskusjon:CartoonistHenning»

Fra Artigpedia
Hopp til navigering Hopp til søk
m
Linje 105: Linje 105:
 
Jeg fant en fin side hvor man finner mye kvalitetsnonsens; [http://no.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Dårlige_spøker_og_annet_slettet_sludder http://no.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Dårlige_spøker_og_annet_slettet_sludder]. mvh: Howie
 
Jeg fant en fin side hvor man finner mye kvalitetsnonsens; [http://no.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Dårlige_spøker_og_annet_slettet_sludder http://no.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Dårlige_spøker_og_annet_slettet_sludder]. mvh: Howie
 
:SLUDDER PÅ WIKIP...??? Jeg lenket artikkelen også til Artigpedia, dersom Ikkepedia ikke er den eneste norske tullnettsiden | {{Bruker:CartoonistHenning/Sig}} 30. nov 2009 kl. 16:55 (UTC)
 
:SLUDDER PÅ WIKIP...??? Jeg lenket artikkelen også til Artigpedia, dersom Ikkepedia ikke er den eneste norske tullnettsiden | {{Bruker:CartoonistHenning/Sig}} 30. nov 2009 kl. 16:55 (UTC)
  +
::Personlig vedder jeg på at den endringa du gjorde, blir tilbakestilt, men ok. Tenkte bare at det kunne være en fin kilde for nonsense og at man kunne kopiere litt derfra for å berike denne wikien med litt lett tilgjengelig nonsense --{{Bruker:Howie/Sig}} 30. nov 2009 kl. 16:58 (UTC)

Revisjonen fra 30. nov. 2009 kl. 16:58

CartoonistHenning

NÅ ER DET DIN TUR!

Hovedside Misforståelseside Dumme bidrag Sider av CH


Ok, hver melding blir det 50 NOK,- ... Du betaler 5 kroner ekstra per minutt.

Rabbat! (begynn ny emne)Test-test... | Cartoonist | Jordbærsyltetøy | 22. des 2008 kl. 23:59 (UTC)

Vellykket!
Lieve skat, je moet nu ook een andere vrugt nemen he? :P
Ja, weet ik, ik heb dat aan SilentPenguin van de Engelse Irra gevraagd (ben jij dat Hedz?), ik wil een aardbei met een grote zwarte "A" ervoor. Zie verder mijn berichtje zijn OP | Cartoonist | Jordbærsyltetøy | 23. des 2008 kl. 12:29 (UTC)
Ja, ik maak hier geen accøunt, even helemaaaaaaaaal geen zin in. Misschien een idee øm øp de nøørse øncy een artikel øver dit bestaan. Admins vragen dat trøep hier heen kan enzø. Achja, ik høør het wel ^^ De grøeten ^^ 80.126.107.75 23. des 2008 kl. 16:46 (UTC) aka Hedzøqxz
Niet erg, maar er is daar al een speciale topic voor | Cartoonist | Jordbærsyltetøy | 23. des 2008 kl. 17:07 (UTC)

Hei, jeg kunne tenkt meg en midlertidig administratorstatus for å ta en kikk på importfunksjonen mellom Ikkepedia og Artigpedia. Hvis du allerede har fått til å importere artikler fra Ikkepedia, så bare overse denne forespørselen. --TrubadurixSnakkBidrag 25. des 2008 kl. 00:08 (UTC)

Hei, det var ikke noe problemer med å importere sider fra Ikkepedia. Får du det fremdeles ikke til? --TrubadurixSnakkBidrag 25. des 2008 kl. 16:08 (UTC)

Nei kan du si meg hvordan du har gjort det? Jeg skal jobbe videre i morgen eller i videre i Romjula. Akkurat nå er det litt trasig | Cartoonist | Jordbærsyltetøy | 25. des 2008 kl. 19:22 (UTC)

Wiki.png

Hei du! Hvordan har du funnet siden? Har det oppstått en informasjonslekkasje mellom Russland og USA??? Stay where you are! Du er sikker på Artigpedia... Vent litt: farfar Anders vil vite navnet ditt. "KÆM E DET??!" - CartoonistHenning... "HÆÆÆ???" - CartoonistHenning!!!

Jaaaha, det vil også si at du kan bidra her. Først dette:

  1. Ta en titt under klar-ferdig-gå, det finner du til venstre på nettsiden. Artig!
  2. Hvis du har et spørsmål kan du sitte i en krok å grine stille dem HeR.
  3. HahahhaHHHHahahahaHAhahahahhahah


Howie sier bø!!!

Vart du skremt nå?

ville bare si at denne wikien virka litt mer seriøs enn ikkepedia, og at selv om den ikke er stor, vil den nok inneholde en smule morsommere tull enn ikkepedia, og tror jeg vil trives her. (fant forrresten denne sia via ikkepedia)

Gud jul og godt nyttår ønskes fra --84.202.15.79 1. jun 2009 kl. 16:17 (UTC)

Faen var ikke innlogga, så prøver på nytt:

God jul og godt nytt år ønskes fra --Howie 1. jun 2009 kl. 16:19 (UTC)

PAF!!! Der fikk du en snøballe! Artigpedia består ikke så lenge, husk Artigpediadagen. Derfor er wikien enda litt under konstruksjon. Bare gi tips, de er alltid velkommen! Cartoonist | Jordbærsyltetøy | 1. jun 2009 kl. 20:04 (UTC)

Kategori

Kategori, er det et fremmedord for deg eller? tok meg en tur inn på spesialsider og fant en liste over det som ligner på bortimot alle artikler her oppramset i en liste over artikler uten kategorier. Selv om denne wikien er en dypt useriøs wiki, betyr det ikke at den ikke kan ta i bruk det vi kaller for en kategori (Staves: K-A-T-E-G-O-Z-R-I). Tror det er en ting som kan forbedres, og riktignok trenger man ikke bruke seriøse navn på kategorien. Dog heller useriøse artikler ;)--Howie, Stolt antisemitt 1. jun 2009 kl. 23:41 (UTC)

Selfoelgelig om jeg har hoert om kategorier, men du vil forandre navn? Jeg forestiller "kattegori" | Cartoonist | Jordbærsyltetøy | 2. jun 2009 kl. 12:52 (UTC)
PS: er paa skole og kan ikke endre spraaktabellen under, i Belgia skriver man ikke ae oe og aa, og jeg er for lat aa bruke charmap...
Nå ja var vel mest det faktum at vi kanskje kunne begynne å bruke kategoriene til mer enn bare ingenting. Må bare beklage, men selv om jeg er dypt useriøs ganske ofte, så har fortsatt alle mine 60 artikler på min private wiki minst en kategori, om ikke flere. Greit nok, ikke alle fult så seriøse, men gjør hvertfall jobben lettere når man er på jakt etter flere artikler om samme emne som den man leser ;)--Howie, Stolt antisemitt 2. jun 2009 kl. 12:59 (UTC)

Trenger hjelp!

Skulle gjerne ha fått fjernet "Bruker:Howie" på brukersida mi, men er ikke stabil nok på diverse språk til å vite hvordan jeg får det til. Kan du strekke ut en hjelpende hånd og fjerne det? Eller om ikke annet bytte det ut med "Velkommen til Howie's lille galehus"? Takker på forhånd!--Howie Stolt antisemitt 11. jul 2009 kl. 18:49 (UTC)

Ehm. Tror jeg har en mal liggenes her. Bruk: {{tittel|Velkommen til Howie's lille galehus}} Det var magien som jeg bruker ofte. Harry Poter! :P Cartoonist | Jordbærsyltetøy | 11. jul 2009 kl. 19:33 (UTC)
Men malen virker ikke med fargekode. Og når du bruker malen får du en hvit bånd i tittelen | Cartoonist | Jordbærsyltetøy | 11. jul 2009 kl. 20:13 (UTC)
Det kommer jeg ikke langt med. Finnes det ikke en metode for bare regelrett å fjerne den tittelen? --Howie Stolt antisemitt 12. jul 2009 kl. 09:03 (UTC)
På Ikkepedia f.eks. har man __NOTITLE__ , men problemet er at den ikke virker her. Jeg kan spør Carl om han vil legge til funksjonen i serveren, men som jeg vet er han veldig opptatt og kan jeg vente lenge på svar. Du får lov av meg å flytte brukersiden din til en vanlig side med "Velkommen til Howie's lille galehus", da kan du bare låse den og omdirigere diskusjonsiden til din diskusjon (hvis du forstår hva jeg mener :P) | Cartoonist | Jordbærsyltetøy | 12. jul 2009 kl. 19:16 (UTC)
Har du noen suksess med å få tak i Carlb? Jeg prøvde lenge i begynnelsen av året å få tak i ham på grunn av trøbbel på Ikkepedia, men uten hell. Jeg tror jeg heller får gå tilbake til å sitte på bryllupskaker, det er det jeg er god til. --TrubadurixSnakkBidrag 13. jul 2009 kl. 11:57 (UTC)

Trodde du at du var smart eller?

Er en grunn til at jeg stilte opp på audition til Kvitt eller dobbelt i 2008 i emnet "Norske Veier". Gidder ikke gå gjennom hele leksa, men riksveien du er ute etter er riksvei 662 (totalt 14 hvis du adderer tallene). Den går mellom Molde og Hollingsholmen i Aukra der den går med ferge over til øya Aukra. På Aukra skifter veien status over til fylkesvei, og siden det er flere fylkesveier på Aukra, blir det vanskelig å si eksakt hvor på Aukra du vil. Slik jeg ser det, må det være plasser som Aukrasanden, Sporsem eller Rindarøy du vil fram til. Helt eksakt tror jeg dette er en veibeskrivelse fra Aurland via Oslo og hjem igjen til der du bor på Aukra. Vil bare legge til at strekka Aurland - Aukra kan gjøres kortere ved å kjøre E16 Aurland - Lærdal, RV5 Lærdal - Skei, E39 Skei - Molde, RV662 Molde - Aukra ;)--Howie Stolt antisemitt 21. jul 2009 kl. 02:44 (UTC)

Faen Ja, jeg vet den korteste veien ;) Har gjort den mange ganger før. Du har 90 poeng fordi du klarte å finne frem et sted som er kun 3 km unna her. Det var Sporsem du nevnte og stedet som jeg er i nå kaller Sæter(vik)! Trasséet gikk slik: E16 til Lærdal, skifting på rv.5, på Fodnes svinger du på rv.53 til Årdalstangen og Årdal (samme navn). Du går oppover til fjellet og går ned igjen på den samme E16. Europaveien følger du helt til Fagernes der du tar rv.51 over Valdres. Du følger rveien til enden og følger rv.15 til Grotli, der du tar rv.63 til Geiranger (panorama) og møter en ferge underveis (Linge). På overkanten følger du rv.63 til Trolstigen (Japanesere) og kommer til slutt på E136. Fra Åndalsnes (by med Å) følger du rv. 64 til Molde og derifra tar du nettopp rv. 662! Hollingen-Aukra og på Aukra kjører du bare rettfram. Via Sporsem til Sætervika ;) Cartoonist | Jordbærsyltetøy | 21. jul 2009 kl. 12:04 (UTC)
Din tur ;) Cartoonist | Jordbærsyltetøy | 21. jul 2009 kl. 12:05 (UTC)
Forresten brukte jeg ingen kart til å finne opp en veibeskrivelse :P Cartoonist | Jordbærsyltetøy | Hadde du fått msn'en min? [email protected] | 21. jul 2009 kl. 12:10 (UTC)
Tok først i bruk kartet da jeg skulle finne ut hvor på Aukra bestemmelsestedet var. Er ikke lokalkjent på Aukra nemlig. Dette til tross for at Portugisisk Wikipedia hevder at Narvik ligger i Møre og Romsdal.
Og hvis du vil ha en quiz i retur, skal du få den om ikke så alt for lenge--Howie Stolt antisemitt 21. jul 2009 kl. 14:10 (UTC)

Innloggingsproblemer?

får ikke logga inn. Den nekter å la meg logge inn! PW er korrekt skrevet. JEG GÅR UT I STREIK! - Howie

Så rart. Jeg kan logge meg inn | Cartoonist | Jordbærsyltetøy | 5. aug 2009 kl. 22:08 (UTC)
Nå har jeg opplevd det óg. Så lenge jeg er innpå brukersia mi, står det at jeg er innlogga som howie, men så snart jeg forlater sia, er jeg ikke det lengre. Får fortsatt ikke logga inn. Prøver primert nøkkelen i Opera er PW er lagret, men har også prøvd vanlig måte uten hell... men fortsatt snodig at jeg er innlogga mens jeg er på brukersida og ikke ellers - Howie
Kjemperart. Er det samme problemet både på no.illogicopedia.org og no.illogicopedia.com, kanske du har cookie-problemer? Cartoonist | Jordbærsyltetøy | 6. aug 2009 kl. 00:43 (UTC)
Problemer med cookie har jeg hatt tidligere mens jeg brukte Opera 10.0 beta 1. Nå bruker jeg Opera 10.0 beta 2. Men vil ikke tro jeg har cookie-problemer fordi da hadde jeg hadd de samme problemene andre steder også. Noe jeg ikke har. - Howie
Jeg synes det fortsatt rart. Jeg har ingen peiling hvordan det kan løses. Jeg vet at Carl er litt opptatt nå, så... Cartoonist | Jordbærsyltetøy | 6. aug 2009 kl. 19:24 (UTC)
Kan se ut til at problemet lå i Opera. Kom meg inn nå når jeg brukte firefox. Men er sånn sett ikke rart hvis det er i Opera feilen ligger siden den fortsatt er i beta--Howie krangel | God jul alle sammen! 7. aug 2009 kl. 16:51 (UTC)


Ta å snakk litt med Rody på ikkepedia. Han presterte å blokkere meg i en uke! Må være en feil, men får ikke gjort noe så lenge både brukeren min og ip-en er blokkert. Hilsen howie!


Ikkepedia nede

Er det bare meg, eller er Ikkepedia nede? har ikke greid å komme innpå sia i hele dag verken med opera eller med firefox! (PS: Tar dette opp her da jeg har avinnstallert messenger på stasjonæren, og samtidig er for lat til å skru på lappien) --Howie krangel | God jul alle sammen! 10. okt 2009 kl. 22:13 (UTC)

Nei, det var meg også. Alle visst. Det var Carlbs serverene som gjorde litt feilt | Cartoonist | Jordbærsyltetøy | 11. okt 2009 kl. 16:12 (UTC)

Msn

Ble så førbanna over en msn som bare ville virke det passet for den på stasjonæren, at jeg avinnstallerte heile fuckings driten. Har i rein forargelse ikke gidda å laste den ned på ny. Men MSN på lappien funker smertefritt. Saken er bare at jeg nesten aldri bruker lappien, så derfor blir det til at jeg er sjeldent innom msn ;) --Howie krangel | God jul alle sammen! 15. okt 2009 kl. 20:42 (UTC)


BØ!!!--Howie krangel | God jul alle sammen! 17. okt 2009 kl. 17:15 (UTC)

ÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cartoonist | Jordbærsyltetøy | 17. okt 2009 kl. 18:24 (UTC)

Wikipedia:Dårlige_spøker_og_annet_slettet_sludder

Jeg fant en fin side hvor man finner mye kvalitetsnonsens; http://no.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Dårlige_spøker_og_annet_slettet_sludder. mvh: Howie

SLUDDER PÅ WIKIP...??? Jeg lenket artikkelen også til Artigpedia, dersom Ikkepedia ikke er den eneste norske tullnettsiden | Cartoonist | Jordbærsyltetøy | 30. nov 2009 kl. 16:55 (UTC)
Personlig vedder jeg på at den endringa du gjorde, blir tilbakestilt, men ok. Tenkte bare at det kunne være en fin kilde for nonsense og at man kunne kopiere litt derfra for å berike denne wikien med litt lett tilgjengelig nonsense --Howie krangel | God jul alle sammen! 30. nov 2009 kl. 16:58 (UTC)