Bao

Fra Artigpedia, Norges største tulleleksikon
Revisjon per 31. mar. 2023 kl. 07:54 av Oyvfinpus (diskusjon | spam) (Ny side: Bao Langstrand Brown var en kjemiker og jobbet på steinerskolen til han i 2008 ble diagnostisert med akutt gonore, og ble dermed narkobaron hvor han lagde de reneste stoffene på planet…)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Hopp til navigering Hopp til søk

Bao Langstrand Brown var en kjemiker og jobbet på steinerskolen til han i 2008 ble diagnostisert med akutt gonore, og ble dermed narkobaron hvor han lagde de reneste stoffene på planeten. Bao tjente ca. 400 420 069 000 kr på stoffene han solgte, før hans grøsselige død fire år etter diagnosen, i tidlig 2013.

Tidlig liv[rediger]

Bao ble født på en familie-eid gård i Steinkjer. Dette var ikke hans familie da, ettersom familien hans hadde søkt ly i låven til familien som faktisk eide gården. Da han var fire, fikk broren hans jobb på NTNU som doktor i kjemi, som inspirerte Bao til å følge i hans fotspor, og han gikk på Salg, Service og Reiseliv på Heimdal VGS. Han ble mobbet og banket helseløs i løpet av hans skolegang. Bao manglet erfaring i grunnskolen ettersom han ikke gikk på verken barne- eller ungdomsskole. Ettersom han ikke hadde hatt tid til undervisning, på grunn av all bankingen, i VGS ble han utdannet flyvertinne istedenfor kjemistudent noe han i utgangspunktet ikke hadde lyst til. han syntes det var kjedelig inne i flyet og bestemte seg derfor en varm september dag i 2001 å blande kokain (hjemmelaget) i kaffekoppen til Mohamed Atta som var en heftig Al-Qaida-supporter og hooligan. dette førte til at Mohamed klikket i vinkel og kjørte flyet i en bygning. Bao hadde fallskjerm og sikkerhetsbelte på og overlevde. De ga skylden til Afghanistan.

I 2003 fylte Bao 23 år, og feiret med broren sin, hans eneste levende familiemedlem på tiden. I gave fra broren fikk Bao en jobbmulighet på NTNU som kaffe gutt, selv om hans historie er litt skremmende å tenke på. Så Bao serverte kaffe på kjemi-instituttet på NTNU helt til han var ferdig utdannet kaffe gutt. Han jobbet sånn helt til diagnosen av akutt Gonore i 2008. Han innså at fra denne dagen måtte han pisse snørr. Dette fakket ikke Bao med. Han skyldte på Afghanistan for å ha gitt han sykdommen, og saksøkte Saddam Hussein, som på denne tiden var død. Naturligvis vant Bao, ettersom Saddam ikke kunne forsvare seg.

livet som Baron[rediger]

etter å ha blitt diagnostisert med gonore innså han at han måtte finne en mening med livet og med fem års erfaring på kjemi-instituttet, kunne han litt om kjemiske stoffer og fant opp verdens beste rus: godteri. Det han lagde var det reneste som fantes. Da han og hans partner Jørgen Gøyen ble uvenner ble Bao skutt 3 januar 2013 av to ukjente menn ( sannsynligvis Jørgen Gøyen og Nico Schlüssel) og begravd 8. Januar 2013 på samme love hans familie ble født på.