Redigerer Bananskall

Hopp til navigering Hopp til søk

Advarsel: Du er ikke innlogget. IP-adressen din vil bli vist offentlig om du redigerer. Hvis du logger inn eller oppretter en konto vil redigeringene dine tilskrives brukernavnet ditt, og du vil få flere andre fordeler.

Redigeringen kan omgjøres. Sjekk sammenligningen under for å bekrefte at du vil gjøre dette, og lagre endringene for å fullføre omgjøringen.

Nåværende versjon Din tekst
Linje 1: Linje 1:
Banan er en frukt. Banan har et '''skall''' rundt seg. Hvis man tar av skallet og hiver det (foreksempel) på bakken kan jorda gå under... En person kan gå på det og skli og falle og slå seg og kanskje dø! Og sån fortsetter det i det uendlige...! Ikke hiv bananskall!!!!!!
+
Banan er en frukt. Banan har et skall rundt seg. Hvis man tar av skallet og hiver det (foreksempel) på bakken kan jora gå under... En person kan gå på det og skli og falle og slå seg og kanskje dø! Og sån fortsetter det i det uendlige...! Ikke hiv bananskall!!!!!!
   
 
Dette står her på grunn av at jeg har mistet tre gode venner på grunn av et bananskall! Jeg orker ikke å fortelle om det for dere kjønner uansett, de falt og døde og døde og døde...Ok?
 
Dette står her på grunn av at jeg har mistet tre gode venner på grunn av et bananskall! Jeg orker ikke å fortelle om det for dere kjønner uansett, de falt og døde og døde og døde...Ok?
 
[[Kategori:Mat]]
 

Merk at alle bidrag til Artigpedia anses som frigitt under Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike (se Artigpedia:Opphavsrett for detaljer). Om du ikke vil at ditt materiale skal kunne redigeres og distribueres fritt må du ikke lagre det her.
Du lover oss også at du har skrevet teksten selv, eller kopiert den fra en kilde i offentlig eie eller en annen fri ressurs. Ikke lagre opphavsrettsbeskyttet materiale uten tillatelse!

Avbryt Redigeringshjelp (åpnes i et nytt vindu)