Forskjell mellom versjoner av «Artigpedia:World Clock»

Fra Artigpedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Linje 151: Linje 151:
 
| {{world clock|area=Palo Alto|-8}}
 
| {{world clock|area=Palo Alto|-8}}
 
| {{world clock|area=Mariehamn|+2}}
 
| {{world clock|area=Mariehamn|+2}}
  +
| {{world clock|area=Kathmandu|+5|mins=45|aom=+}}
 
|}
 
|}
 
<font color="red">*</font> Experiences [[wikipedia:en:Daylight Saving Time|Daylight Saving Time]] / Opplevelser [[wikipedia:no:Sommertid|sommertid]]
 
<font color="red">*</font> Experiences [[wikipedia:en:Daylight Saving Time|Daylight Saving Time]] / Opplevelser [[wikipedia:no:Sommertid|sommertid]]

Revisjonen fra 10. nov. 2019 kl. 17:47

3:23 PM (purge the time / rens tiden)

WorldMap.svg

UTC: 3:23 PM
+0HRS

Vancouver*: 7:23 AM
-8HRS

Alexandria: 5:23 PM
+2HRS

Antwerp: 4:23 PM
+1HR

Algiers: 4:23 PM
+1HR

Adamstown: 7:23 AM
-8HRS

Aguascalientes: 9:23 AM
-6HRS

Atikokan: 10:23 AM
-5HRS

Lima: 10:23 AM
-5HRS

Addis Ababa: 6:23 PM
+3HRS

Albuquerque: 9:23 AM
-6HRS

Bamako: 3:23 PM
+0HRS

Dawson City*: 7:23 AM
-8HRS

Bangui: 4:23 PM
+1HR

Cambridge Bay: 9:23 AM
-6HRS

Funchal: 3:23 PM
+0HRS

Ankara: 6:23 PM
+3HRS

Famagusta: 5:23 PM
+2HRS

Asmera: 6:23 PM
+3HRS

Aktau: 8:23 PM
+5HRS

Perm: 8:23 PM
+5HRS

Baku: 7:23 PM
+4HRS

Athens: 5:23 PM
+2HRS

Amman: 5:23 PM
+2HRS

Atyrau: 8:23 PM
+5HRS

Frankfurt: 4:23 PM
+1HR

Istanbul: 6:23 PM
+3HRS

Tripoli: 5:23 PM
+2HRS

Mecca: 6:23 PM
+3HRS

Abu Dhabi: 7:23 PM
+4HRS

Honolulu: 5:23 AM
-10HRS

Dublin: 3:23 PM
+0HRS

Accra: 3:23 PM
+0HRS

Apia: 5:23 AM
+14HRS

Abidjan: 3:23 PM
+0HRS

Aden: 6:23 PM
+3HRS

Recife: 12:23 PM
-3HRS

Zurich: 4:23 PM
+1HR

Valletta: 4:23 PM
+1HR

Willemstad: 11:23 AM
-4HRS

Yerevan: 7:23 PM
+4HRS

Efate: 2:23 AM
+11HRS

Adak: 6:23 AM
-9HRS

Austin: 10:23 AM
-5HRS

Brasília: 12:23 PM
-3HRS

Windhoek: 5:23 PM
+2HRS

Beijing: 11:23 PM
+8HRS

Belgrade: 4:23 PM
+1HR

Khartoum: 5:23 PM
+2HRS

Vatican City: 4:23 PM
+1HR

Yaoundé: 4:23 PM
+1HR

Galápagos Islands: 9:23 AM
-6HRS

Vilnius: 5:23 PM
+2HRS

Dumont-d'Urville Station: 1:23 AM
+10HRS

Mawson Station: 8:23 PM
+5HRS

Davis Station: 10:23 PM
+7HRS

Rothera Station: 12:23 PM
-3HRS

Macquarie Island Station: 2:23 AM
+11HRS

Syowa Station: 6:23 PM
+3HRS

Oranjestad: 11:23 AM
-4HRS

Rarotonga: 5:23 AM
-10HRS

Tegucigalpa: 9:23 AM
-6HRS

London: 3:23 PM
+0HRS

Washington, D.C.*: 10:23 AM
-5HRS

Paris: 4:23 PM
+1HR

Palmer Station: 12:23 PM
-3HRS

Amundsen-Scott Station: 4:23 AM
+13HRS

Tel Aviv: 5:23 PM
+2HRS

Halifax: 11:23 AM
-4HRS

Dawson Creek: 8:23 AM
-7HRS

Santiago*: 12:23 PM
-3HRS

Abu Dhabi: 7:23 PM
+4HRS

Madison: 9:23 AM
-6HRS

Resolute: 9:23 AM
-6HRS

Rankin Inlet: 9:23 AM
-6HRS

Querétaro: 9:23 AM
-6HRS

Majuro: 3:23 AM
+12HRS

The Settlement: 10:23 PM
+7HRS

Kingstown: 11:23 AM
-4HRS

Jamestown: 3:23 PM
+0HRS

São Tomé: 3:23 PM
+0HRS

Cockburn Town: 10:23 AM
-5HRS

Mata-Utu: 3:23 AM
+12HRS

St. John's: 11:23 AM
-4HRS

Basseterre: 11:23 AM
-4HRS

Sarajevo: 4:23 PM
+1HR

Ittoqqortoormiit: 2:23 PM
-1HR

Andorra la Vella: 4:23 PM
+1HR

Hanoi: 10:23 PM
+7HRS

Vientiane: 10:23 PM
+7HRS

Rikitea: 6:23 AM
-9HRS

Malabo: 4:23 PM
+1HR

Redwood City: 7:23 AM
-8HRS

Baghdad: 6:23 PM
+3HRS

León: 9:23 AM
-6HRS

Maseru: 5:23 PM
+2HRS

Juba: 6:23 PM
+3HRS

Verona: 4:23 PM
+1HR

Acapulco: 9:23 AM
-6HRS

Vienna: 4:23 PM
+1HR

Center: 9:23 AM
-6HRS

Harare: 5:23 PM
+2HRS

Jerusalem: 5:23 PM
+2HRS

Vaduz: 4:23 PM
+1HR

Adelaide: 1:53 AM
+10:30

Darwin: 12:53 AM
+9:30

Reykjavik: 3:23 PM
+0HRS

Libreville: 4:23 PM
+1HR

Ciudad Juárez: 8:23 AM
-7HRS

Riga: 5:23 PM
+2HRS

Happy Valley-Goose Bay: 11:23 AM
-4HRS

Malmö: 4:23 PM
+1HR

Nassau: 10:23 AM
-5HRS

Lhasa: 11:23 PM
+8HRS

Yangon: 9:53 PM
+6:30

Wellington: 4:23 AM
+13HRS

Currie: 2:23 AM
+11HRS

Victoria: 7:23 PM
+4HRS

Winamac: 10:23 AM
-5HRS

Osaka: 12:23 AM
+9HRS

Samara: 7:23 PM
+4HRS

Rabat: 4:23 PM
+1HR

Samarkand: 8:23 PM
+5HRS

Yekaterinburg: 8:23 PM
+5HRS

Lagos: 4:23 PM
+1HR

Fale: 4:23 AM
+13HRS

Salt Lake City: 8:23 AM
-7HRS

Panama City: 10:23 AM
-5HRS

Palo Alto: 7:23 AM
-8HRS

Mariehamn: 5:23 PM
+2HRS

Kathmandu: 9:08 PM
+5:45

* Experiences Daylight Saving Time / Opplevelser sommertid

Clock News: