Forskjell mellom versjoner av «Artigpedia:World Clock»

Fra Artigpedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Linje 171: Linje 171:
 
| {{world clock|area=Mazatlán|-7}}
 
| {{world clock|area=Mazatlán|-7}}
 
| {{world clock|area=Torreón|-6}}
 
| {{world clock|area=Torreón|-6}}
  +
| {{world clock|area=Mérida|-6}}
 
|}
 
|}
 
<font color="red">*</font> Experiences [[wikipedia:en:Daylight Saving Time|Daylight Saving Time]] / Opplevelser [[wikipedia:no:Sommertid|sommertid]]
 
<font color="red">*</font> Experiences [[wikipedia:en:Daylight Saving Time|Daylight Saving Time]] / Opplevelser [[wikipedia:no:Sommertid|sommertid]]

Revisjonen fra 26. nov. 2019 kl. 04:20

6:08 AM (purge the time / rens tiden)

WorldMap.svg

UTC: 6:08 AM
+0HRS

Vancouver*: 10:08 PM
-8HRS

Alexandria: 8:08 AM
+2HRS

Antwerp: 7:08 AM
+1HR

Algiers: 7:08 AM
+1HR

Adamstown: 10:08 PM
-8HRS

Aguascalientes: 12:08 AM
-6HRS

Atikokan: 1:08 AM
-5HRS

Lima: 1:08 AM
-5HRS

Addis Ababa: 9:08 AM
+3HRS

Albuquerque: 12:08 AM
-6HRS

Bamako: 6:08 AM
+0HRS

Dawson City*: 10:08 PM
-8HRS

Bangui: 7:08 AM
+1HR

Cambridge Bay: 12:08 AM
-6HRS

Funchal: 6:08 AM
+0HRS

Ankara: 9:08 AM
+3HRS

Famagusta: 8:08 AM
+2HRS

Asmera: 9:08 AM
+3HRS

Aktau: 11:08 AM
+5HRS

Perm: 11:08 AM
+5HRS

Baku: 10:08 AM
+4HRS

Athens: 8:08 AM
+2HRS

Amman: 8:08 AM
+2HRS

Atyrau: 11:08 AM
+5HRS

Frankfurt: 7:08 AM
+1HR

Istanbul: 9:08 AM
+3HRS

Tripoli: 8:08 AM
+2HRS

Mecca: 9:08 AM
+3HRS

Abu Dhabi: 10:08 AM
+4HRS

Honolulu: 8:08 PM
-10HRS

Dublin: 6:08 AM
+0HRS

Accra: 6:08 AM
+0HRS

Apia: 8:08 PM
+14HRS

Abidjan: 6:08 AM
+0HRS

Aden: 9:08 AM
+3HRS

Recife: 3:08 AM
-3HRS

Zurich: 7:08 AM
+1HR

Valletta: 7:08 AM
+1HR

Willemstad: 2:08 AM
-4HRS

Yerevan: 10:08 AM
+4HRS

Efate: 5:08 PM
+11HRS

Adak: 9:08 PM
-9HRS

Austin: 1:08 AM
-5HRS

Brasília: 3:08 AM
-3HRS

Windhoek: 8:08 AM
+2HRS

Beijing: 2:08 PM
+8HRS

Belgrade: 7:08 AM
+1HR

Khartoum: 8:08 AM
+2HRS

Vatican City: 7:08 AM
+1HR

Yaoundé: 7:08 AM
+1HR

Galápagos Islands: 12:08 AM
-6HRS

Vilnius: 8:08 AM
+2HRS

Dumont-d'Urville Station: 4:08 PM
+10HRS

Mawson Station: 11:08 AM
+5HRS

Davis Station: 1:08 PM
+7HRS

Rothera Station: 3:08 AM
-3HRS

Macquarie Island Station: 5:08 PM
+11HRS

Syowa Station: 9:08 AM
+3HRS

Oranjestad: 2:08 AM
-4HRS

Rarotonga: 8:08 PM
-10HRS

Tegucigalpa: 12:08 AM
-6HRS

London: 6:08 AM
+0HRS

Washington, D.C.*: 1:08 AM
-5HRS

Paris: 7:08 AM
+1HR

Palmer Station: 3:08 AM
-3HRS

Amundsen-Scott Station: 7:08 PM
+13HRS

Tel Aviv: 8:08 AM
+2HRS

Halifax: 2:08 AM
-4HRS

Dawson Creek: 11:08 PM
-7HRS

Santiago*: 3:08 AM
-3HRS

Abu Dhabi: 10:08 AM
+4HRS

Madison: 12:08 AM
-6HRS

Resolute: 12:08 AM
-6HRS

Rankin Inlet: 12:08 AM
-6HRS

Querétaro: 12:08 AM
-6HRS

Majuro: 6:08 PM
+12HRS

The Settlement: 1:08 PM
+7HRS

Kingstown: 2:08 AM
-4HRS

Jamestown: 6:08 AM
+0HRS

São Tomé: 6:08 AM
+0HRS

Cockburn Town: 1:08 AM
-5HRS

Mata-Utu: 6:08 PM
+12HRS

St. John's: 2:08 AM
-4HRS

Basseterre: 2:08 AM
-4HRS

Sarajevo: 7:08 AM
+1HR

Ittoqqortoormiit: 5:08 AM
-1HR

Andorra la Vella: 7:08 AM
+1HR

Hanoi: 1:08 PM
+7HRS

Vientiane: 1:08 PM
+7HRS

Rikitea: 9:08 PM
-9HRS

Malabo: 7:08 AM
+1HR

Redwood City: 10:08 PM
-8HRS

Baghdad: 9:08 AM
+3HRS

León: 12:08 AM
-6HRS

Maseru: 8:08 AM
+2HRS

Juba: 9:08 AM
+3HRS

Verona: 7:08 AM
+1HR

Acapulco: 12:08 AM
-6HRS

Vienna: 7:08 AM
+1HR

Center: 12:08 AM
-6HRS

Harare: 8:08 AM
+2HRS

Jerusalem: 8:08 AM
+2HRS

Vaduz: 7:08 AM
+1HR

Adelaide: 4:38 PM
+10:30

Darwin: 3:38 PM
+9:30

Reykjavik: 6:08 AM
+0HRS

Libreville: 7:08 AM
+1HR

Ciudad Juárez: 11:08 PM
-7HRS

Riga: 8:08 AM
+2HRS

Happy Valley-Goose Bay: 2:08 AM
-4HRS

Malmö: 7:08 AM
+1HR

Nassau: 1:08 AM
-5HRS

Lhasa: 2:08 PM
+8HRS

Yangon: 12:38 PM
+6:30

Wellington: 7:08 PM
+13HRS

Currie: 5:08 PM
+11HRS

Victoria: 10:08 AM
+4HRS

Winamac: 1:08 AM
-5HRS

Osaka: 3:08 PM
+9HRS

Samara: 10:08 AM
+4HRS

Rabat: 7:08 AM
+1HR

Samarkand: 11:08 AM
+5HRS

Yekaterinburg: 11:08 AM
+5HRS

Lagos: 7:08 AM
+1HR

Fale: 7:08 PM
+13HRS

Salt Lake City: 11:08 PM
-7HRS

Panama City: 1:08 AM
-5HRS

Palo Alto: 10:08 PM
-8HRS

Mariehamn: 8:08 AM
+2HRS

Kathmandu: 11:53 AM
+5:45

Atlanta: 1:08 AM
-5HRS

Omaha: 12:08 AM
-6HRS

Kampala: 9:08 AM
+3HRS

New Orleans: 12:08 AM
-6HRS

Yamoussoukru: 6:08 AM
+0HRS

Cupertino: 10:08 PM
-8HRS

Quebec City: 1:08 AM
-5HRS

Macau: 2:08 PM
+8HRS

Kiev: 8:08 AM
+2HRS

Chiang Mai: 1:08 PM
+7HRS

Bandar Seri Begawan: 2:08 PM
+8HRS

Ouagadougou: 6:08 AM
+0HRS

Port-aux-Français: 11:08 AM
+5HRS

Fernando de Noronha: 4:08 AM
-2HRS

Santarém: 3:08 AM
-3HRS

Mazatlán: 11:08 PM
-7HRS

Torreón: 12:08 AM
-6HRS

Mérida: 12:08 AM
-6HRS

* Experiences Daylight Saving Time / Opplevelser sommertid

Clock News: