Forskjell mellom versjoner av «Artigpedia:World Clock»

Fra Artigpedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Linje 150: Linje 150:
 
|-
 
|-
 
| {{world clock|area=Palo Alto|-8}}
 
| {{world clock|area=Palo Alto|-8}}
  +
| {{world clock|area=Mariehamn|+2}}
 
|}
 
|}
 
<font color="red">*</font> Experiences [[wikipedia:en:Daylight Saving Time|Daylight Saving Time]] / Opplevelser [[wikipedia:no:Sommertid|sommertid]]
 
<font color="red">*</font> Experiences [[wikipedia:en:Daylight Saving Time|Daylight Saving Time]] / Opplevelser [[wikipedia:no:Sommertid|sommertid]]

Revisjonen fra 10. nov. 2019 kl. 17:44

10:22 AM (purge the time / rens tiden)

WorldMap.svg

UTC: 10:22 AM
+0HRS

Vancouver*: 2:22 AM
-8HRS

Alexandria: 12:22 PM
+2HRS

Antwerp: 11:22 AM
+1HR

Algiers: 11:22 AM
+1HR

Adamstown: 2:22 AM
-8HRS

Aguascalientes: 4:22 AM
-6HRS

Atikokan: 5:22 AM
-5HRS

Lima: 5:22 AM
-5HRS

Addis Ababa: 1:22 PM
+3HRS

Albuquerque: 4:22 AM
-6HRS

Bamako: 10:22 AM
+0HRS

Dawson City*: 2:22 AM
-8HRS

Bangui: 11:22 AM
+1HR

Cambridge Bay: 4:22 AM
-6HRS

Funchal: 10:22 AM
+0HRS

Ankara: 1:22 PM
+3HRS

Famagusta: 12:22 PM
+2HRS

Asmera: 1:22 PM
+3HRS

Aktau: 3:22 PM
+5HRS

Perm: 3:22 PM
+5HRS

Baku: 2:22 PM
+4HRS

Athens: 12:22 PM
+2HRS

Amman: 12:22 PM
+2HRS

Atyrau: 3:22 PM
+5HRS

Frankfurt: 11:22 AM
+1HR

Istanbul: 1:22 PM
+3HRS

Tripoli: 12:22 PM
+2HRS

Mecca: 1:22 PM
+3HRS

Abu Dhabi: 2:22 PM
+4HRS

Honolulu: 12:22 AM
-10HRS

Dublin: 10:22 AM
+0HRS

Accra: 10:22 AM
+0HRS

Apia: 12:22 AM
+14HRS

Abidjan: 10:22 AM
+0HRS

Aden: 1:22 PM
+3HRS

Recife: 7:22 AM
-3HRS

Zurich: 11:22 AM
+1HR

Valletta: 11:22 AM
+1HR

Willemstad: 6:22 AM
-4HRS

Yerevan: 2:22 PM
+4HRS

Efate: 9:22 PM
+11HRS

Adak: 1:22 AM
-9HRS

Austin: 5:22 AM
-5HRS

Brasília: 7:22 AM
-3HRS

Windhoek: 12:22 PM
+2HRS

Beijing: 6:22 PM
+8HRS

Belgrade: 11:22 AM
+1HR

Khartoum: 12:22 PM
+2HRS

Vatican City: 11:22 AM
+1HR

Yaoundé: 11:22 AM
+1HR

Galápagos Islands: 4:22 AM
-6HRS

Vilnius: 12:22 PM
+2HRS

Dumont-d'Urville Station: 8:22 PM
+10HRS

Mawson Station: 3:22 PM
+5HRS

Davis Station: 5:22 PM
+7HRS

Rothera Station: 7:22 AM
-3HRS

Macquarie Island Station: 9:22 PM
+11HRS

Syowa Station: 1:22 PM
+3HRS

Oranjestad: 6:22 AM
-4HRS

Rarotonga: 12:22 AM
-10HRS

Tegucigalpa: 4:22 AM
-6HRS

London: 10:22 AM
+0HRS

Washington, D.C.*: 5:22 AM
-5HRS

Paris: 11:22 AM
+1HR

Palmer Station: 7:22 AM
-3HRS

Amundsen-Scott Station: 11:22 PM
+13HRS

Tel Aviv: 12:22 PM
+2HRS

Halifax: 6:22 AM
-4HRS

Dawson Creek: 3:22 AM
-7HRS

Santiago*: 7:22 AM
-3HRS

Abu Dhabi: 2:22 PM
+4HRS

Madison: 4:22 AM
-6HRS

Resolute: 4:22 AM
-6HRS

Rankin Inlet: 4:22 AM
-6HRS

Querétaro: 4:22 AM
-6HRS

Majuro: 10:22 PM
+12HRS

The Settlement: 5:22 PM
+7HRS

Kingstown: 6:22 AM
-4HRS

Jamestown: 10:22 AM
+0HRS

São Tomé: 10:22 AM
+0HRS

Cockburn Town: 5:22 AM
-5HRS

Mata-Utu: 10:22 PM
+12HRS

St. John's: 6:22 AM
-4HRS

Basseterre: 6:22 AM
-4HRS

Sarajevo: 11:22 AM
+1HR

Ittoqqortoormiit: 9:22 AM
-1HR

Andorra la Vella: 11:22 AM
+1HR

Hanoi: 5:22 PM
+7HRS

Vientiane: 5:22 PM
+7HRS

Rikitea: 1:22 AM
-9HRS

Malabo: 11:22 AM
+1HR

Redwood City: 2:22 AM
-8HRS

Baghdad: 1:22 PM
+3HRS

León: 4:22 AM
-6HRS

Maseru: 12:22 PM
+2HRS

Juba: 1:22 PM
+3HRS

Verona: 11:22 AM
+1HR

Acapulco: 4:22 AM
-6HRS

Vienna: 11:22 AM
+1HR

Center: 4:22 AM
-6HRS

Harare: 12:22 PM
+2HRS

Jerusalem: 12:22 PM
+2HRS

Vaduz: 11:22 AM
+1HR

Adelaide: 8:52 PM
+10:30

Darwin: 7:52 PM
+9:30

Reykjavik: 10:22 AM
+0HRS

Libreville: 11:22 AM
+1HR

Ciudad Juárez: 3:22 AM
-7HRS

Riga: 12:22 PM
+2HRS

Happy Valley-Goose Bay: 6:22 AM
-4HRS

Malmö: 11:22 AM
+1HR

Nassau: 5:22 AM
-5HRS

Lhasa: 6:22 PM
+8HRS

Yangon: 4:52 PM
+6:30

Wellington: 11:22 PM
+13HRS

Currie: 9:22 PM
+11HRS

Victoria: 2:22 PM
+4HRS

Winamac: 5:22 AM
-5HRS

Osaka: 7:22 PM
+9HRS

Samara: 2:22 PM
+4HRS

Rabat: 11:22 AM
+1HR

Samarkand: 3:22 PM
+5HRS

Yekaterinburg: 3:22 PM
+5HRS

Lagos: 11:22 AM
+1HR

Fale: 11:22 PM
+13HRS

Salt Lake City: 3:22 AM
-7HRS

Panama City: 5:22 AM
-5HRS

Palo Alto: 2:22 AM
-8HRS

Mariehamn: 12:22 PM
+2HRS

* Experiences Daylight Saving Time / Opplevelser sommertid

Clock News: