Forskjell mellom versjoner av «Artigpedia:Kvalitetssøppel»

Fra Artigpedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Linje 3: Linje 3:
   
 
== '''A-C''' ==
 
== '''A-C''' ==
  +
* '''[[Barack Obama]]''' - Utmerket artikkel om [[Irak]]'s hvite president. Vet du forresten hvem hans virkelige ego er? Ikke det nei. [[Barack Obama|Les her]] for å finne det ut!
  +
* '''[[Brødboks]]''' - Noen gang lurt på hva som er inni den? Vi på Artigpedia tror ikke du har lyst til å vite det, men om nyskjerrigheten skulle bli for stor, så kan du skike [[Brødboks|her]]!
   
 
== '''D-F''' ==
 
== '''D-F''' ==

Revisjonen fra 14. okt. 2009 kl. 16:56

Søppel.png Anbefalt søppel 
Denne artikkelen er Kvalitetssøppel. Den har blitt vist på Hovedgreie, og er en leseverdig artikkel.
Sjekk ut vår salmeside for mere søppel!

Denne siden er en salmeside over Artigpedias beste artikler som alle har blitt framvist på Hovedgreia. Nå lurer du sikkert på hvorfor denne siden blir kalt for en "salmeside". Dette er veldig enkelt fordi Artigpedia er aktive deltagere i NRK (Nårsk Dyssleleksi Fobun). Så vet du det.

A-C

  • Barack Obama - Utmerket artikkel om Irak's hvite president. Vet du forresten hvem hans virkelige ego er? Ikke det nei. Les her for å finne det ut!
  • Brødboks - Noen gang lurt på hva som er inni den? Vi på Artigpedia tror ikke du har lyst til å vite det, men om nyskjerrigheten skulle bli for stor, så kan du skike her!

D-F

G-I

J-L

M-O

P-R

S-U

V-Z

Æ-Å

OBS: Denne salmesiden er under konstruksjon. Forfatteren vil fortsette arbeidet om en stund.... kanskje.... ikke.... hvem.... vet.... .... ....