Forskjell mellom versjoner av «Artigpedia:Forum:Ikke rediger!»

Fra Artigpedia
Hopp til navigering Hopp til søk
(Ny side: Hei allesammen, som dere kanskje har merket: det feiler masse ting med Artigpedia. Alt som skjedde etter 14 august har forsvunnet. Det vil si at mange revisjoner og artikler rett og slett m...)
 
Linje 6: Linje 6:
   
 
==Diskusjon==
 
==Diskusjon==
  +
Vet du konkret hva som skjedde i går? Jeg vet bare at det oppsto feil med Oscar (serveren ikkepedia og artigpedia ligger på) ettersom det var det som sto i feilmeldingen som kom opp i går--{{Bruker:Howie/Sig}} 12. sep 2009 kl. 19:51 (UTC)

Revisjonen fra 12. sep. 2009 kl. 19:51

Hei allesammen, som dere kanskje har merket: det feiler masse ting med Artigpedia. Alt som skjedde etter 14 august har forsvunnet. Det vil si at mange revisjoner og artikler rett og slett mangler.

For sikkerhet anbefaler jeg å ikke redigere på artikler. Slik er vi sikker at alle revisjoner kan erstattes enklere og raskere. Vi kan lage artikler eller redigere på artikler som ikke har blitt endret fra begynnelsen på august. Men vennligst sjekk historikken. Hvis ikke det er mulig, se nederst på siden "Siden ble sist endret...".

Beklager (seriøsheten) dette, men det er vår eneste mulighet. Hilsen Cartoonist | Jordbærsyltetøy | 12. sep 2009 kl. 19:03 (UTC)

Diskusjon

Vet du konkret hva som skjedde i går? Jeg vet bare at det oppsto feil med Oscar (serveren ikkepedia og artigpedia ligger på) ettersom det var det som sto i feilmeldingen som kom opp i går--Howie krangel | God jul alle sammen! 12. sep 2009 kl. 19:51 (UTC)