Redigerer Artigpedia:Forum:Ikke rediger!

Hopp til navigering Hopp til søk

Advarsel: Du er ikke innlogget. IP-adressen din vil bli vist offentlig om du redigerer. Hvis du logger inn eller oppretter en konto vil redigeringene dine tilskrives brukernavnet ditt, og du vil få flere andre fordeler.

Redigeringen kan omgjøres. Sjekk sammenligningen under for å bekrefte at du vil gjøre dette, og lagre endringene for å fullføre omgjøringen.

Nåværende versjon Din tekst
Linje 14: Linje 14:
   
 
-----
 
-----
  +
''' Det som ikke er kommet tilbake til nå, kommer ikke tilbake. Tapt er tapt. Ingen grunn til å ha noe redigeringsforbud lengre. '''--{{Bruker:Howie/Sig}} 15. sep 2009 kl. 13:18 (UTC)
 
:Vet det, har slettet "Noticene", det vil si at redigering er aapent :) {{Bruker:CartoonistHenning/Sig}} 15. sep 2009 kl. 13:39 (UTC)
+
<big>''' Det som ikke er kommet tilbake til nå, kommer ikke tilbake. Tapt er tapt. Ingen grunn til å ha noe redigeringsforbud lengre. '''</big>--{{Bruker:Howie/Sig}} 15. sep 2009 kl. 13:18 (UTC)

Merk at alle bidrag til Artigpedia anses som frigitt under Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike (se Artigpedia:Opphavsrett for detaljer). Om du ikke vil at ditt materiale skal kunne redigeres og distribueres fritt må du ikke lagre det her.
Du lover oss også at du har skrevet teksten selv, eller kopiert den fra en kilde i offentlig eie eller en annen fri ressurs. Ikke lagre opphavsrettsbeskyttet materiale uten tillatelse!

Avbryt Redigeringshjelp (åpnes i et nytt vindu)

Maler som brukes på denne siden: