Åneby

Fra Artigpedia
Revisjon per 20. mai 2010 kl. 11:33 av Paddekaka (diskusjon | bidrag) (Ny side: Åneby er på folkemunne kalt Råneby. Ikke på grunn av alle rånerne, selv om byen har nok av dem også, men fordi noen på et eller annet tidspunkt tagga skiltet med en ekstra R. Millio...)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Hopp til navigering Hopp til søk

Åneby er på folkemunne kalt Råneby. Ikke på grunn av alle rånerne, selv om byen har nok av dem også, men fordi noen på et eller annet tidspunkt tagga skiltet med en ekstra R.

Millionbyen Åneby har et yrende folkeliv i sentrum, og verdens beste postbud. Selv om det er en millionby er det fremdeles mulig å sende postkort fra Syden til Line i det stygge grønne huset, og det kommer fram. Vi er litt usikre på om det samme gjelder om man sender postkort til Line i Syden fra Åneby, men det sier mest om Ånebys fortreffelige postbud! Ånebys postbud heter forresten Kåre Post. Han er far til et ukjent antall mennesker på Åneby, og de fleste av dem ser ut som tyrkere. Vi mistenker at det er fordi Kåre Post egentlig kom fra Syden, og ble med et postkort tilbake til det stygge grønne huset på Åneby.